Heb jij bepaalde Ehlers Danlos verzoeken? Dien ze in en wij zoeken het uit

Ehlers Danlos verzoeken

Vragen, verzoeken, onderwerpen die aan bod moeten komen….

Omdat het veel lotgenoten ontbreekt aan energie en wij ook allemaal een andere achtergrond hebben maar wel met veel vragen zitten, heb ik besloten om een tab aan te maken waar men een verzoek kan indienen over een bepaald onderwerp wat aan bod moet komen.

Ook wanneer je zelf  veel weet over een bepaald onderwerp en daar een stuk informatie over kunt geven dan ben je uiteraard van harte welkom, geef dit ook even aan bij toelichting!

Zelf heb ik er al een aantal staan, maar met behulp van deze ‘tool’ kunnen jullie je eigen voorkeur aangeven.

Ik ga dan op zoek voor jullie en zal, daar waar mogelijk, de tekst vertalen in de hoop dat dit jullie veel tijd en energie scheelt en jullie hiermee verder kunnen in je zoektocht naar een oplossing dan wel vermindering van het probleem dat jullie op dat moment ervaren.

Nogmaals ik ben geen arts (kom wel uit de gezondheidszorg en heb jarenlange ervaring in diverse specialismen en vakgebieden) en wil ook zeker die plaats niet innemen, maar soms kan het enorm schelen wanneer iets vertaald is en je daardoor weet bij wie je terecht kunt en in elk geval een stapje verder bent in je zoektocht. Eventueel kun je dit ook gebruiken als een leidraad die je mee kunt nemen naar de desbetreffende arts/specialist.

De onderwerpen die al op het programma staan zijn:

  • Maag/darm problematiek
  • Narcose en verdoving
  • Rouwproces
  • Voedingssupplementen
  • Operatie en hechttechnieken
  • WMO en aanvragen hulpmiddelen
  • UWV en keuring mbt arbeidsongeschiktheid
  • UWV en verhoging percentage van de uitkering

Uiteraard zijn er nog veel meer onderwerpen, maar ik ben ook bezig met het maken van verschillende presentaties ten behoeve van diverse scholen w.o. ook opleiding fysiotherapeuten en ergotherapeuten en moet mijn aandacht beetje verdelen.

Indien je een onderwerp besproken wilt hebben of zelf wilt bespreken, vul dan onderstaand contactformulier in en vergeet vooral niet te vermelden of je meer info wilt krijgen of geven,  dan zal ik hierover contact met je opnemen zodat je vraag zoveel mogelijk beantwoord gaat worden.