FOLDER EDS-FONDS NEDERLAND

Eindelijk kan ik de folder tonen van de Stichting EDS-Fonds. Het is alweer een tijd geleden dat wij het fantastische aanbod kregen van iemand die anoniem wil blijven om folders te laten drukken.

Inmiddels hebben we ook een prachtige poster gekregen, deze is ook te bestellen tegen verzendkosten. (klik hier voor de link naar de poster).

U kunt op onderstaande link drukken en de folder downloaden:

EDS-Fonds Nederland        DOWNLOADEN     

Het doel is om deze folder te verspreiden daar waar mensen in een wachtkamer zitten te wachten en de tijd willen nemen om te lezen. Denk aan tandarts, huisarts, specialist, fysiotherapie, ergotherapie, röntgen, SEH, maar ook een kapsalon bijvoorbeeld! Het zou mooi zijn wanneer men bereid is om de folder op te hangen op een prikbord oid, zodat mensen deze kunnen lezen, geïnteresseerd raken en uiteindelijk doneren.

Vooralsnog is er nog zoveel te doen en te halen met betrekking tot het Ehlers-Danlos Syndroom en dan heb ik het niet alleen over onderzoek naar deze aandoening, maar ook hulp voor diegenen die alleen maar terecht kunnen in het Buitenland en waarvan dit niet vergoed wordt!

Folder EDS-Fonds Nederland downloaden

Voorbeeld:

EDS-Folder-Buitenzijde

EDS-Folder-Binnenzijde

Lay-out is verzorgd door de anonieme donateur en inhoud door EDS-Fonds.

Tegen vergoeding van de verzendkosten kunt u folders bestellen. Indicatie: 30 folders komt op circa € 5,00. Wel graag aangeven waar u de folders gaat inzetten.

Voordat u zich aanmeldt dient u eerst Vriend van het EDS-Fonds te worden, hier geeft u o.a. toestemming dat wij uw gegevens mogen gebruiken voor dit doel. Zie ook ons privacybeleid.