Art Project: WIN een boek over EDS

WIJ ZIJN GEKOZEN VOOR DE MAAND AUGUSTUS!

Hello Manja,
 
Nice to meet you! I am glad that you found my website and the fun art project! I have chosen your nonprofit for our August donation. Can you confirm your address?

Elke maand van het jaar, zal Kitanie Books een non-profit organisatie 10 gratis boeken toesturen in ruil voor een online bijdrage in het Invissible Cosmic Zebra kunst project om jonge mensen te inspireren om groot te dromen met een chronische, onzichtbare aandoening.

Met jong bedoelen ze 11-25+, maar volgens de schrijfster is iedereen welkom die zich geïnspireerd voelt. Een invisible cosmic zebra (oftewel onzichtbare kosmische zebra) is een zelfverzonnen figuur, dat het beste jouw aandoening weergeeft. Iedereen is uniek, en ook al delen we dezelfde aandoening, ook die is uniek en zal zich ook zo uiten. De uitdaging is dus, om onze eigen, persoonlijke invisible cosmic zebra te tekenen.

Het enige dat het EDS-Fonds nodig heeft zijn 10 foto’s van deze tekeningen gemaakt door jonge mensen en in ruil daarvoor ontvang jij een gratis boek!

Het EDS-Fonds heeft zich opgegeven en wacht haar bericht af en wat is er nu leuker dan een boek te winnen in ruil voor een creatieve input van jezelf?

HOU DEZE PAGINA IN DE GATEN WANT BINNENKORT VOLGT ER MEER, wij zijn in afwachting op acceptatie van onze inschrijving dus voor nu kun je alleen aangeven of je mee zou willen doen. WIJ ZIJN GEACCEPTEERD VOOR DE MAAND AUGUSTUS!

“Every month of the year, Kitanie Books will send one nonprofit 10 FREE BOOKS in exchange for online participation in the Invisible Cosmic Zebra art project to inspire young people with chronic, invisible illnesses to dream big. To participate, all you have to do is post the 10 photos of the drawings made by the young people who receive the free books.”

Wil jij meedoen dan kun je je alvast inschrijven via onderstaand contactformulier: