onbeperkte 11 stedentocht ~ annemarie visser 2020

23 t/m 27 september gaat Annemarie Visser 5 dagen lang mee doen aan de Onbeperkte 11 stedentocht. Dit is een speciale tocht voor mensen met een chronische aandoening die nooit mee zouden kunnen doen aan een “gewone” 11 stedentocht. Je mag bij deze 11 stedentocht zelf een afstand bepalen. Je mag 1 keer 10 meter lopen of 5 dagen de volledige afstand. Gezien haar aandoening rijdt zij met haar rolstoel die elektrische ondersteund is mee. Zij gaat dan voor 4 keer ongeveer 10 km en 1 keer 24 km. Dit zal een uitdaging worden en dat is ook de bedoeling! Zij vraagt om haar te sponsoren? Waarom?? Zodat wij samen een goed doel kunnen steunen! Zelf heeeft zij namelijk de bindweefselziekte Ehlers-Danlos Syndroom (kortweg EDS). Door te sponsoren help je mee om anderen mensen met deze ziekte ook handvatten te geven, in de volgende generatie (het is namelijk ook erfelijk), maar ook nu. Met onderzoeken, dingen organiseren, maar ook door naamsbekendheid te krijgen! Zouden jullie willen helpen om dit persoonlijke doel te halen!!!??? En natuurlijk onderweg aanmoedigen is ook van harte welkom!!!!

Route in beeld: (Klik op de link om de route goed te bekijken).

Leeuwarden – Dokkum
Dokkum – Franeker
Franeker – Workum
Workum – Sloten
Sloten – Leeuwarden
5 km route

Als jullie willen sponsoren is Annemarie daar zelf, maar natuurlijk al helemaal de Stichting EDS Fonds heeeeeel erg blij mee!!

Sponsor word je door geld over te maken op NL 82 INGB 0009484271 t.n.v. A. Veltman-Visser met de mededeling Sponsorbedrag onbeperkte 11-stedentocht. Je kan kiezen om te sponsoren voor een eigen gekozen bedrag.

Respect voor Annemarie Veltman-Visser:

Ik moet wel zeggen dat ik heel veel respect heb voor Annemarie, de dagen zaten vol wind en regen. Meestal ook tegenwind (dat is eigenlijk opvallend altijd, dat het hoe dan ook tegenwind is), een valpartij met haar rolstoel waarbij ze een gekneusde pols opliep, omdat deze met een wieltje in een gat in het wegdek terecht kwam. Deze dame heeft hem helemaal gereden in haar rolstoel en reken maar dat dit zwaar is, geloof mij. Dan heeft ze ook nog een gigantisch bedrag opgehaald en aan het EDS-Fonds gedoneerd:

Annemarie Veltman-Visser aan de finish van de Onbeperkte 11-Stedentocht 27-09-2020

Annemarie ik ben er echt stil van en ik kan het niet vaak genoeg zeggen JE BENT EEN KANJER!!