MEIMAAND 2021

Omdat meimaand altijd EDS-maand is willen wij eigenlijk nu al beginnen met de voorbereidingen, omdat wij jullie inbreng hiervoor nodig hebben.

We weten allemaal wel wat voor negatieve gevolgen EDS heeft op ons lijf, ons sociale- en maatschappelijke leven, maar het heeft (ons althans) ook positieve dingen gebracht.

-Ik (Manja) ben nu altijd thuis bij mijn beestjes, heb andere waardevolle mensen leren kennen, ben me gaan focussen op dat wat ik nog wel kan en vooral niet te vergeten de oprichting van het EDS-Fonds, etc……

Wat wij leuk zouden vinden is om 31 positieve uitspraken te verzamelen over wat EDS jou gebracht heeft en dan niet dat wat je niet meer kunt, maar dat wat ineens op je pad kwam en dit kan dus van alles zijn, als het maar positief is. Hiermee vullen wij de meimaand met positiviteit rondom EDS, want dat mag ook onder de aandacht komen!

Tevens wijzen wij jullie weer op de mogelijkheid om tegen verzendkosten de EDS-poster (klik hier) te bestellen zodat je die in mei voor je raam, in de auto, wachtkamer behandelaar, etc kunt hangen. Je kunt dus de folder bestellen zonder dat je het contactformulier invult door op de link te klikken en anders kun je het hieronder aangeven, dan nemen wij contact met je op.

Uiteraard hebben we ook altijd onze folders (klik hier) nog om EDS meer onder de aandacht te brengen.

Wij zijn erg benieuwd naar jullie reacties en geef ook even aan of je anoniem wilt blijven of dat wij je voornaam mogen vermelden.