FIETSEN VOOR EDS

ELFSTEDENTOCHT 2019

Dat Gert- Jan Stallinga en Fred Groenia de Elfsteden tocht gaan fietsen voor EDS is niets nieuws. En dat ze dit gesponsord doen ook niet.

Fietstocht 2

We staan vlak voor de grote dag, op Pinkster Maandag is het al zo ver. De beide heren hebben er ontzettend veel zin in maar zijn ook best zenuwachtig. Want al met al is het toch ruim 235 kilometer op de racefiets. Een langere afstand dan dat ze allebei ooit gefietst hebben. Natuurlijk hopen zij op veel belangstelling en aanmoediging onderweg. Meer informatie over de route treft hier:

https://www.fietselfstedentocht.frl/nl-NL/route (klik hier)

OP het moment van schrijven (07 juni) staat de teller op 175 euro sponsorgeld. Dat is natuurlijk helemaal geweldig, maar ze geloven allebei dat het nog beter kan.

“Deze onbekende ziekte moet aan het licht gebracht worden. En dat kost geld. Al zouden alle mensen maar een euro overmaken dan zouden we zo ontzettend veel goeds kunnen doen voor alle EDS’ers. We hopen natuurlijk dat jullie daar allemaal mee willen helpen.”

Fietstocht 1Om nog een flinke laatste promotie ronde te doen de laatste 2 dagen klommen de beide heren op de fiets om een fotoshoot te doen.” Deze werd ons kosteloos aangeboden door Erik van WellnessProfs “ dat vinden we natuurlijk geweldig zegt Fred. Dat betekent dat het geld echt komt waar het wezen moet. Gert Jan geeft aan dat er ook aandacht en een bedankje gegeven moet worden aan E. Franckena Reclame belettering. Deze verzorgde de prachtige bedrukte shirts en jassen waarin de beide heren maandag zullen fietsen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Willen Jullie ons helpen?  Want zoals we niet duidelijk genoeg kunnen benadrukken:

ONBEKEND MAAKT ONBEMIND!!!!!!

Wilt u ons sponseren dat kan via onderstaande betaallink:

https://bunq.me/EDSFONDS (klik hier)

U wordt dan op een snelle veilige manier door gestuurd naar uw eigen bankomgeving.

Dankzij ons en alle EDS’ers van Nederland.
Dank jullie wel.

P.S En misschien zien we jullie op Pinkster maandag wel langs de kant staan.
Let dan vooral op twee heren in een neon gele jas.

DELEN WORD ONTZETTEND GEWAARDEERD!

Uiteindelijk kwamen de mannen na een barre laatste 20 kilometer door de regen en met straffe tegenwind aan bij de finish al waar hen de cheque met daarop het behaalde bedrag werd overhandigd:

Fietsen voor EDS DE FINISH
DAAR ZIJN ZE DAN DE KANJERS EN WAT EEN BEDRAG HEBBEN ZE BIJ ELKAAR GEFIETST!!! HEREN MIJN DANK EN BEWONDERING IS ZEER GROOT! 1220,15 E

Fietstocht met Manon op foto-Manon Bierenbroodspot- met Fred Groenia en Gert-Jan Stallinga