Poster EDS-Fonds

HANG EENS EEN POSTER VOOR HET RAAM

Onder het motto van meer bekendheid leek het mij leuk om in de meimaand (=EDS-maand) te komen met een poster die we overal op kunnen hangen ook de andere maanden van het jaar. In de auto, in huis, voor het raam, bij de huisarts, de kapper, de tandarts, de fysio, ziekenhuizen, etc, etc, etc.

Laat mensen de poster maar overal tegenkomen en nieuwsgierig worden. In een wachtruimte zie ik iedereen op zijn mobiel bezig, dat is mooi dan kunnen ze gelijk naar de website die vermeld staat op de poster.

Je kunt de EDS-Poster hier downloaden (klik) en printen of evt op een usb stick en naar een copyshop, hij is bedoeld voor A3 formaat (dat zijn twee A4 vellen), maar op A4 kan hij wel in de auto evt. achter een zijraampje (niet meer opendoen dan). De poster past heel goed bij de EDS-Folder (klik) dit om de huisstijl uiteindelijk ook te laten spreken, het gaat toch om het totale plaatje.

Poster per brief versturen is goedkoopste, de kosten zijn dan 4,50 euro maar dan moet ik hem wel 1x dubbelvouwen, anders gaat de poster per koker (1-5 stuks) en dat kost 6,75 euro.

Voordat u zich aanmeldt dient u eerst Vriend van het EDS-Fonds te worden, hier geeft u o.a. toestemming dat wij uw gegevens mogen gebruiken voor dit doel. Zie ook ons privacybeleid.

Via onderstaand contactformulier kun je aangeven of je de poster thuis wilt ontvangen, hiervoor vragen wij alleen de verzendkosten (verpakking en Post.nl):