Vrijwilligers gezocht

Om dat vele handen licht werk maken en we samen sterker zijn, lijkt het mij dus heel handig om onze krachten te bundelen voor de Stichting EDS-Fonds.

De plannen worden steeds krachtiger en nemen steeds meer vaste vormen aan en ik vind het fantastisch om te horen waar iedereen mee bezig is of was. Want sommige lotgenoten hebben hele goede plannen maar kwamen niet verder omdat ze toch tegen weerstand stuitten. Deze lotgenoten kan ik nu misschien wel verder helpen met de verwezenlijking.

Om deze fantastische plannen te kunnen verwezenlijken zonder echt hele grote kosten, heb ik wel vrijwilligers nodig die geheel belangeloos hun bijdrage willen leveren. Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan mensen die toch al een onbeperkt bel-abonnement hebben en dus hiermee geen extra kosten hoeven maken. Kijk ook even op de site bij het tabblad DIENSTEN, daar staan onderwerpen waar wij ons ook op gaan richten.

Iedereen die denkt iets te kunnen betekenen voor de Stichting EDS-Fonds, kan zich aanmelden en ik zal dan tzt contact met jullie opnemen om dit vorm te geven.

Ook is er inmiddels een Facebookgroep Vrijwilligers EDS-Fonds waar je je aan kunt melden.

Uiteraard dien je als vrijwilliger van een patiëntenorganisatie zoals het EDS-Fonds wel op de hoogte te zijn van een aantal zaken:

  1. Vrijwilligersovereenkomst
  2. Aanvulling-vrijwilligersovereenkomst-in-verband-met-verwerken-van-persoonsgegevens
  3. Geheimhoudingsplicht van vrijwilligers van het EDS (klik hier)
  4. Privacybeleid EDSF (klik hier)

Vergeet vooral niet bij Toelichting even kort aan te geven dat het om vrijwilligerswerk gaat, wat je voor de Stichting zou kunnen betekenen en waar je kwaliteiten liggen.