Buddies4Zebraatjes

Buddies4Zebraatjes is voor de allerkleinste lotgenootjes. Soms hebben kinderen met het Ehlers-Danlos Syndroom even een steuntje in de rug nodig.

zebraatje
BUDDIES4ZEBRAATJES

Afgelopen jaar hebben wij regelmatig gereageerd via de Facebookpagina Post voor kanjers op oproepen die betrekking hadden op kinderen met EDS. Wij versturen dan een kaart met een kleine attentie. Dit deden wij altijd via een site waar je een kaart kunt versturen en een attentie kunt uitzoeken. Helaas is dit niet goedkoop en het aanbod aan ‘attenties’ klein en vaak niet van toepassing op onze doelgroep.

Voor 2019 zouden wij dit dan ook meer vorm willen geven zodat wij alle kindjes met het Ehlers-Danlos Syndroom die het moeilijk hebben een kaart en een knuffel kunnen sturen. Deze knuffel is namelijk hun Buddy in moeilijke tijden.

fb_img_1547845702062

Kinderen van 12 jaar en ouder krijgen een uniek schilderij, geschilderd door een lotgenote. Hierbij kun je je voorkeur uitspreken voor kleur en evt welke voorstelling. Het schilderij wordt voorzien van je naam:

Schilderij Esmee

Via het Oranjefonds mochten we een collecte online starten en hiermee hoop ik ook voor 2019 weer voldoende geld op te halen om te blijven bestaan en knuffels te kunnen blijven sturen.

Klik hier en steun ons.

 

donate
Een U kunt ook rechtstreeks doneren (klik hier)

 

Voordat u zich aanmeldt dient u eerst Vriend van het EDS-Fonds te worden, hier geeft u o.a. toestemming dat wij uw gegevens mogen gebruiken voor dit doel. Zie ook ons privacybeleid.

 

De kosten voor verzenden binnen Nederland bedragen €6,50 dit neemt het EDS-Fonds op zich (zolang er geld op de rekening staat). Wij krijgen ook aanvragen vanuit België en Duitsland, deze verzendkosten bedragen €19,50. Omdat wij EDS Fonds Nederland zijn kan ik aanvragen buiten Nederland (nog) niet in overweging nemen, dit zou namelijk ten koste gaan van de kindjes in Nederland.