ONBEPERKTE 11 STEDENTOCHT 2021

Ook dit jaar wordt hij weer gehouden, de Onbeperkte 11 Stedentocht van 15 t/m 19 september 2021.

Wat is de Onbeperkte Elfstedentocht?

“Van 15 t/m 19 september 2021 organiseert Stichting SandyMoves de tweede editie van de Onbeperkte Elfstedentocht. Een evenement waar IEDEREEN met een chronische aandoening of een beperking aan mee kan doen. We willen mensen waarvoor het niet vanzelfsprekend is dat zij deelnemen aan evenementen, de kans geven om de iconische Elfstedentocht in het prachtige Friesland (voor een deel) af te leggen. Omdat we een goed georganiseerd evenement neerzetten werken we samen met een professioneel evenementenbureau. Wij willen het namelijk voor mensen met een chronische aandoening, beperking, handicap of aangepast tempo mogelijk maken om deel te nemen aan een groots evenement. Niet aan de zijlijn, maar deelnemen en (over)winnen!

De gehele tocht is 213 kilometer. Deze gaan we verspreid over maximaal 5 dagen met elkaar afleggen. Deelnemers kunnen wandelend, op de fiets, de tandem, de rolstoel, de handbike, de scootmobiel of met welk hulpmiddel (indien nodig) dan ook meedoen. Er kan gekozen worden om in 5 dagen de hele route af te leggen, maar een doel kan ook zijn om 10 meter te lopen om vervolgens over de finish te komen en een medaille te ontvangen. Kijk onder het kopje inschrijven wat de mogelijkheden zijn.  Ieder zijn eigen doel en op zijn eigen manier! Vijf dagen, twee dagen,  een dag, 50 meter of 235 kilometer. Meedoen, een doel nastreven, als winnaar finishen. Winnaar van jezelf.” Bron: https://onbeperkteelfstedentocht.nl/

Dit jaar doen er 4 mensen met EDS mee aan deze Onbeperkte 11Stedentocht en halen geld op voor het EDS-Fonds. De deelnemers zijn Annemarie Veltman, Xandra Koops, Margriet Koops en Mirjam van der Houwen. Zij zijn terug te vinden op de pagina Sponsordoelen hier kunt u hen opzoeken en een donatie doen.

Wij willen ook video’s van de tocht plaatsen op ons YouTubekanaal EDS-Fonds Nederland onder Onbeperkte 11Stedentocht, zodat de ‘thuisblijvers’ hen kunnen volgen.

Heel veel succes, plezier, mooi weer en weinig blessures!