ACRYL BY A&P

Vorig jaar wilde ik een hobby, iets niet te zwaar en te veel belastend. Ik wilde stenen gaan beschilderen. Na wat zoekwerk op YouTube kwam ik bij acryl gieten. En zo ben ik hier mee begonnen. Het is enorm leuk om te doen omdat elk item dat je maakt verschillend is, je weet nooit hoe iets er gaat uitkomen. Net als zebra’s ook allemaal verschillend zijn. Ik verkoop de werkjes aan kleine prijsjes via mijn Facebook pagina Acryl by A&P.

U kunt mij ook een bericht sturen via het contactformulier:

In principe kan bijna alles met acrylverf overgoten worden. Ik maak meestal schilderijen of sieraden maar ook met Kerst krijgen de kerstballen een nieuw kleurtje of met Pasen de paaseitjes, ook maak ik waxinelicht houders,….zoals zichtbaar op de foto:

Ik zelf kamp ook met EDS en daarom wil ik graag de helft van de opbrengst van mijn werkjes aan het EDS fonds schenken.

Pascale Kop, Acryl by A&P.

Acryl by A&P|Facebook