EDS-Sieraden en Dutch Wrist Art

NIEUWS: SINDS 1 APRIL 2019 GAAT SENTIENS VERDER ALS DUTCH WRIST ART:

“We maken elke dag keuzes. En hoewel de problemen in deze wereld echt heel groot zijn, kunnen de kleine keuzes een groot verschil maken.

Ook wij wilden een keuze maken, een keuze om goed te doen. Vandaar dat we vanaf vandaag verder gaan als Dutch Wrist Art. We gaan ons inzetten voor meerdere goede doelen. Elk goede doel krijgt een eigen armbanden collectie en van elke verkochte armband gaat er 10% naar het goede doel.

In de komende tijd zullen we jullie meer informatie geven over ons nieuwe concept, de goede doelen en de nieuwe armbanden.

Neem ook eens een kijkje op onze nieuwe site: www.dutchwristart.com (klik)

Show your support Create awareness

Met blijdschap presenteren wij de EDS-sieradenlijn van Sentiens die zij  speciaal ontwikkeld hebben voor het EDS-Fonds.

Alweer enige tijd geleden werd ik benaderd door een vader met een zoontje met EDS, die het idee had om samen met een sieraadontwerper armbanden te ontwerpen met een knipoog naar het Ehlers-Danlos Syndroom. Na een periode van brainstormen en try-outs hebben zij een zebra-lijn voor ons gerealiseerd, waarvan 10% ten goede komt aan het EDS-Fonds. Op deze manier hopen wij nog meer bekendheid te krijgen voor onze stichting.

Tot 31 december kan men via de website van Sentiens een pre-order plaatsen, begin januari 2019 zal Sentiens alle materialen bestellen en vanaf medio januari 2019 verwacht Sentiens de bestellingen te kunnen gaan leveren.

Klik op de titel van het sieraad naar keuze en je komt op de website van Sentiens.

EDS-quote armband €14,95:EDS quote armband

armband moeder en kind sentiens edsfonds
Deze foto is ingestuurd door een moeder die samen met haar zoontje een quote armband draagt!

Deze quote armband is gemaakt van echt leer en geschikt voor een polsmaat van 16 tot 20 cm. De armband is verkrijgbaar in meerdere kleuren en er kan gekozen worden tussen twee quotes:

“Fight like a zebra” en “Zebras do exist”

Heb je een grotere polsmaat en zou je deze armband toch graag willen bestellen, stuur ons dan even een mail!

EDS bedel armband €16,95:

EDS bedel armband

Deze bedel armband is gemaakt van echt leer in de kleuren zwart en wit en is voorzien van een metalen, nikkelvrije sluiting. De armband wordt op maat gemaakt. Geef je maat door in het daarvoor bestemde veld. Kijk op deze pagina om te zien hoe je je polsmaat kan opmeten: www.sentiens.nl/faq.

EDS TMBR leren armband €39,95:

EDS tmbr leren armband

Deze lederen armband is voorzien van een houten element met daarop een zebra print. Voor de lederen band kan gekozen worden uit diverse kleuren, ook twee verschillende kleuren zijn mogelijk! De armband wordt op maat gemaakt. Geef je maat door in het daarvoor bestemde veld. Kijk op deze pagina om te zien hoe je je polsmaat kan opmeten: www.sentiens.nl/faq

EDS kralen armband €9,95:

EDS kralen armband

Deze kralen armband is elastisch en gemaakt van leuke zwart/wit gekleurde rubberen kralen. De armband wordt op maat gemaakt. Geef je maat door in het daarvoor bestemde veld. Kijk op deze pagina om te zien hoe je je polsmaat kan opmeten: www.sentiens.nl/faq

EDS-rvs zebra armband €29,95

eds rvs armband

Deze prachtige zebra armband is gemaakt van roestvrij staal en wordt over het algemeen beschouwd als hypoallergeen voor de meeste mensen. De armband wordt op maat gemaakt. Geef je maat door in het daarvoor bestemde veld. Kijk op deze pagina om te zien hoe je je polsmaat kan opmeten: www.sentiens.nl/faq

Let op: deze armbanden zijn we op dit moment nog aan het ontwikkelen en er zullen er in eerste instantie 20 van gemaakt worden. De verwachte levertijd zal rond eind februari zijn. Wil jij graag zo’n geweldige armband, plaats dan nu vast je pre-order!

EDS-sleutelhanger zebra kurk/hout €9,95

Deze prachtige zebra sleutelhanger (links op het plaatje) is gemaakt van natuurproducten. De band is van kurk en de hanger is van hout.  Er kan gekozen worden tussen twee varianten, naturel kurk of naturel/bruin gestreept kurk.

EDS-sleutelhanger zebra leer/metaal €9,95

Deze prachtige zebra sleutelhanger (rechts op het plaatje) is gemaakt van lichtblauw leer en een metalen slider voorzien van een zebraprint.

Doordat onze sieraden handgemaakt zijn kan het voorkomen dat een door jou besteld product heel iets afwijkt van de afbeelding op de website. De gemiddelde levertijd is ongeveer twee weken, natuurlijk proberen we de producten zo snel mogelijk te leveren.

Heel veel plezier met jullie aankoop en wij danken

Sentiens

voor dit fantastische gebaar!

cropped-Sentiens-logo-LB-grijs-rgb