GENOMINEERD zijn voor de Impact-prijs 2020 van PGOsupport!

Hoog cervicale instabiliteit/hypermobiliteit bij patiënten met EDS of ME/CVS      door: Stichting EDS-Fonds (ism Stichting Amy’s Battle en de ME/cvs Vereniging)

Met trots kunnen wij laten weten dat we GENOMINEERD zijn voor de Impact-prijs van PGOsupport. https://www.pgosupport.nl/impactprijs

Genomineerd, en nu?
We zijn genomineerd samen met 13 andere impactvolle projecten en initiatieven. Op 1 oktober vindt er een online congres plaats, in de vorm van een talkshow. Tijdens deze talkshow zal de jury de drie juryprijzen uitreiken. Daarnaast hebben we nog kans op het winnen van de publieksprijs.

De publieksprijs?
Naast de jury vragen we het publiek van de talkshow te stemmen op hun favoriete project of initiatief. Gezien het congres niet in fysieke vorm kan plaats vinden, willen we de 14 genomineerden middels een video onder de aandacht brengen. In de maand september willen we podium geven aan de 14 genomineerden.

Congresdeelnemers hebben dus ook een invloed op het winnen van de publieksprijs als publiek van de talkshow, hierover houden we jullie zeker op de hoogte.

Het gewonnen geldbedrag zal gebruikt worden ter ondersteuning van de studie in het LUMC naar een abnormale beweeglijkheid van het hoofd ten opzichte van de wervelkolom (cranio-cervicale of atlanto-axiale hypermobiliteit (CCH) of instabiliteit).