Zandkasteel langs de vloedlijn….

en toen werd het vloed….

Zo loop je over van energie en zo klap je als een zandkasteel langs de vloedlijn in elkaar. Vol plannen en ideeën ga je aan de slag en weet je gewoon niet van ophouden, want alles ligt al zolang te wachten in mijn schriftje, waar ik alles in opschreef om maar niet te vergeten. Alles wat me aangereikt wordt aan mensen die me willen helpen, steunen en zelfs mee laten liften op hun eigen succes.

Lieve lotgenoten die zelf beginnen aan een lijn met t-shirts, keycords etc en mij vertellen dat een deel van de opbrengst aan de stichting EDS-Fonds geschonken wordt. Iemand die wilde plannen heeft met schrijven en tekenen en mij daar ook deelgenoot van wil maken. Mensen die aan mij vragen of ik het goed vind dat een deel van de opbrengst naar de stichting gaat!! Wat denk je dat ik antwoord: “JA NATUURLIJK VIND IK DAT GOED! Wat heet: ik ben helemaal geroerd.” We hebben allemaal hetzelfde doel MEER BEKENDHEID, we maken ons SAMEN STERK, alleen dan zullen we resultaat boeken.

Ik wil niet dat het alleen in de maand mei EDS-AWARENESS maand is, ik wil dit elke maand, elk jaar en dat het nooit meer ophoudt. Natuurlijk is de mei maand uitermate geschikt voor allerlei crowdfundingacties. Ik heb voor mei 2018 een heel leuk plan in mijn hoofd en zal dit tzt zeker gaan ventileren, maar het zal een groots gebeuren worden. Hiervoor heb ik geld nodig, want het liefst wil ik dit gratis realiseren voor alle lotgenoten, maar of dit mogelijk is dat weet ik pas aan het eind van dit jaar dan ik kan kijken wat er in de ‘stichtingspot’ zit. Maar de bedoeling is dat niemand onopgemerkt aan EDS voorbij zal kunnen gaan. Eindelijk zullen wij ons kunnen presenteren en zal EDS in de maand mei niet alleen in de social media in the picture komen!! Het lijkt mij enig, maar helaas kan ik er nog niet teveel over kwijt, zou wel willen maar sommige plannetjes moet je gewoon nog even voor je houden anders is het verrassingseffect weg.

Na een week verplicht niksen, krabbel ik heel voorzichtig weer overeind en dit is weer de eerste blog van een nieuwe week.

Hoop morgen weer de draad verder op te kunnen pakken en mijn mail eens door te worstelen, heb al vele mailtjes beantwoord, maar anderen vergen toch wat extra werk.

Iedereen bedankt voor het aandragen van onderwerpen en insturen van informatie over wat hun zoektocht heeft opgeleverd. Uiteraard ga ik hier wat mee doen, maar ook dit vergt energie…………….

 

Geef een reactie