Welkom in de wereld van een kneus…

Welkom in de wereld van een kneus:

Hierbij presenteer ik (Martine Reesink) de eerste ontwerpen voor de Kneuzenlijn!

Drie soorten shirts, de ‘Serieuze kneus’, de ‘Heuse kneus’ en de ‘100% kneus’. In twee varianten; met punten én uitleg (K.N.E.U.S. Kijkend Naar Elke Unieke Situatie) en zonder, de ‘gewone kneus’. De laatste omdat ik dat gewoon ben en dus met dit shirt ga lopen ;-).

De shirts zijn standaard verkrijgbaar in zwart, wit en grijs, plaatje getoond is het shirt zoals ik het heb ingekocht. Wil je iets anders, laat het me even weten, er valt meestal wel iets te regelen. Ook de kleur van de (nu rode) tekst kan in overleg.

Een deel van de opbrengst van de shirts gaat naar de Stichting EDS Fonds, overige wordt gebruikt voor mijn kosten, omdat wij hetzelfde doel nastreven; meer aandacht voor EDS. Het andere deel gebruik ik om te investeren in mijn eigen ideeën om zowel EDS als het leven met een beperking meer bekendheid te geven en de beeldvorming van deze laatste te veranderen.

Ook keycords met deze teksten zijn verkrijgbaar, evenals katoenen tassen.

unnamed

Voor meer informatie, prijzen, kleuren en ach, alles wat je weten wilt kun je mij een privé berichtje sturen. Nog even een kleine opmerking, mijn tijd is zeer beperkt, mijn moeder helpt me met het uitvoerende werk, maar ik kan maar een beperkte oplage per week maken. Hou dus rekening met enige levertijd… (of niet, ik loop (rij) op de zaken vooruit, maar ik hoop toch dat dit een succes wordt, een ludieke manier om de aandacht op ons beperkten te vestigen).

foto van Welkom in de wereld van een kneus.
Martine Reesink heel erg bedankt!