Vrijwilligers…………

Sinds ik de actie gestart ben met betrekking tot de oprichting van de Stichting EDS-Fonds word ik regelmatig benaderd door diverse mensen die zelf ook al bezig zijn met plannen. Om dat vele handen licht werk maken en we samen sterker zijn, lijkt het mij dus heel handig om onze krachten te bundelen.

De plannen worden steeds krachtiger en nemen steeds meer vaste vormen aan en ik vind het fantastisch om te horen waar iedereen mee bezig is of was. Want sommige lotgenoten hebben hele goede plannen maar kwamen niet verder omdat ze toch tegen weerstand stuitten. Deze lotgenoten kan ik nu misschien wel verder helpen met de verwezenlijking.

Als ik niet uitkijk loopt mijn agenda helemaal vol, dus ik moet binnenkort echt een goede agenda hebben en ook beheren.

Ik kan jullie wel vertellen dat er echt hele goede plannen tussen zitten die we eigenlijk al heel snel kunnen verwezenlijken zonder echt hele grote kosten, maar daar heb ik wel vrijwilligers bij nodig die geheel belangeloos hun bijdrage willen leveren. Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan mensen die toch al een onbeperkt bel-abonnement hebben en dus hiermee geen extra kosten hoeven maken. Kijk ook even op de site bij het tabblad DIENSTEN, daar staan onderwerpen waar wij ons ook op gaan richten.

Iedereen die denkt iets te kunnen betekenen voor de Stichting EDS-Fonds, kan zich aanmelden en ik zal dan tzt contact met jullie opnemen om dit vorm te geven.

Vergeet vooral niet bij Toelichting even kort aan te geven wat je voor de Stichting zou kunnen betekenen en waar je kwaliteiten liggen.

 

Geef een reactie