Adverteren…………….

Jullie zullen wel denken “Ze schaft een premium abonnement aan voor de website om geen advertenties te hebben en nu verschijnen er toch advertenties?”

Raar maar waar, alleen voor deze advertenties ontvangt de Stichting EDS-Fonds geld! Aangezien elke euro meegenomen is om alle plannen tot uitvoer te brengen heb ik mij aangemeld voor WordAds. Nu ontvangt de Stichting EDS-Fonds dus ongemerkt geld en alle kleine beetjes helpen.

Pas wanneer ik het abonnement kan upgraden naar Business kan ik een Doneer mogelijkheid toevoegen, zodat alle donaties direct op de rekening van de Stichting komen en we geen kosten meer kwijt zijn aan een tussenpersoon (crowdfundingbeheer).

Elke dag leer ik weer nieuwe dingen, zie ik filmpjes voorbij komen van lotgenoten, melden zich mensen aan om actief of passief mee te helpen. Dit doet mij zo goed, het geeft mij het gevoel dat we deze actie absoluut niet alleen doen.

Nog steeds ben ik van mening dat wij de krachten moeten bundelen en wanneer we dit daadwerkelijk gaan doen zal het woord EDS zich gigantisch gaan verspreiden.

In juni zal ik de eerste actie bekend gaan maken en daarvoor heb ik veel vrijwilligers nodig uit verschillende provincies en/of steden, zodat we echt in 1 klap door heel Nederland in actie kunnen komen.

En nu ga ik rusten, want vanavond ga ik heerlijk uit eten om mijn verjaardag te vieren.

Geef een reactie